Vår historie


Diasensa ble skapt ut fra at det tankesettet at vi alle er i stand til å ta aktivt grep om vår helse og eventuelle diagnose. Problemet er bare at det å ta dette grepet føles vanskelig. For det første er det en enorm mengde informasjon man må forstå seg på, og når man først finner noe man føler seg komfortabel med å prøve så må vi jammen motivere oss til å gjøre det også - dag etter dag.

Det er disse to problemstillingene Diasensa har som mål å løse Diasensa, og det er et lidenskapelig driv bak det. For Diasensa er drevet av personer akkurat som deg som lever med diagnosen men som også har sett effekten en livsstilsendring og egenmestring har å si. Dette gjør oss trygge til å si: Ja, det er håp og muligheter for oss alle!

Fokus på livsstil og livskvalitet


To begrep vi fokuserer på hos Diasensa er livsstil og livskvalitet. Vi ønsker å tilby skreddersydde livsstilsråd innenfor områdene kosthold, trening og stressmestring. Vårt mål er at du med dine diagnoser og utfordringer får råd som er tilrettelagt for deg, og at vi slik senker terskelen for at du kommer i gang. For det er opp til deg til slutt, men vi skal gjøre det så lett for deg som mulig.

Når du begir deg ut på ukjent farvann så kan du vite at du har en hel gruppe av personer som går samme vei, og sammen hjelper vi hverandre mot målet - et liv med fantastisk livskvalitet.

Våre kilder og data


Våre data er til nå hentet fra Mattilsynet, Matinfo.no, Matprat.no og Vinmonopolet.

Om du selv har en nettside med matoppskrifter, og ønsker at vi deler denne med våre medlemmer kan du ta kontakt her.

Med støtte fra


Diasensa er støttet av Innovasjon Norge og Driv Inkubator.