Resting Home » Meditation » Hoʻoponopono - Øvelse for forsoning og tilgivelse
 


HVA
Ho'oponopono er en gammel Hawaiisk praksis for helbredelse.Tidligere ville en kahuna eller lege bli kalt inn i en familiekontekst for å avdekke problemer, øve tilgivelse og løslate hverandre fra anklager, nag og skyld. Disse legene mente at konflikter og nag til slutt forårsaker sykdom. Siden da har Ho'oponopono blitt oppdatert og brukt til mange forskjellige typer helbredelsesmetoder.

Praksisen går ut på å repetere følgende:

"I am sorry"

"Please forgive me"

"I thank you"

"I love you"


HVORFOR
Ho'oponopono er et enkelt, men dyptgripelig verktøy som vil åpne hjertet ditt for positive følelser av kjærlighet og takknemlighet, for godhet og lys. Ofte bærer man på sinne, skam eller andre negative følelser og med denne prakisen har du et enkelt verktøy til å ta tak i dette. Med Ho'oponopono får du enkel praksis som hjelper deg tilgi deg selv og andre. 

HVORDAN
I hovedsak sier du dem bare. Ingen grunn til å føle noe spesielt, forestille deg noe eller på annen måte å komplisere denne prosessen. Sammenlign det med pusten - bare gjør det. 

Når du har lært praksisen kan du bruke den spontant ved behov. For eksempel kan du under eller etter en krangel lydløst bruke Ho'oponopono og føle stresset ditt løse seg. 

Men kanskje best av alt er å bruke Ho'oponopono-setningene som et tilgivelsesmantra ved å gjenta setningene til humøret blir bedre og du føler en dyp forsoning og forståelse for at harmonien er gjenopprettet. Det endelige resultatet er at du kan tenke på hendelsen og / eller den andre personen med ro og ro og uten negative følelser. Hvis dine negative følelser kommer tilbake, kan du ganske enkelt prøve Ho'oponopono-prosessen igjen.

Mer informasjon om hvert trinn / setning:

Trinn 1: I AM SORRY

Det første trinnet er å innse at du er ansvarlig for alt i tankene dine, selv om det ser ut til å være "utenfor" deg. Når du godtar det, er det veldig naturlig å ble om tilgivelse.

Trinn 2: PLEASE FORGIVE ME

Ikke bekymre deg for hvem du spør. Bare spør! Vær så snill og tilgi meg. Men det. 

Trinn 3: THANK YOU

Igjen spiller det ingen rolle hvem eller hva du takker for. Takk kroppen din for alt den gjør for deg. Takk for at du er den beste du kan være. Takk for hva det var som bare tilga deg.

Trinn 4: I LOVE YOU

Samme som tidligere. Det spiller ingen rolle hvem du sier det til. Si det til kroppen din, det til luften du puster, til huset som du bor i. Si det til utfordringene dine. Bare si og men det. 

I praksis er det dette du trenger og vite, men om du ønsker guiding kan du prøve denne:Lykke til !

0 Comments