Resting Home » Meditation » The Feeling is the Secret Guided Meditation
 

HVA:
En guidet meditasjonsøvelse som hjelper en å skape følelsen av det man ønsker seg.

Denne har hjulpet meg mye da jeg merker hvor mye følelser har å si på hvordan jeg har det, hvordan kroppen fungerer og hvordan blodsukkeret mitt er. Med denne øvelsen får jeg trent på det å skape gode og positive følelser, og jeg kan kjenne (og måle) hvordan dette gir positivt utslag på kroppen.

Det er vanskelig å beskrive effekten med ord, og jeg vil heller anbefale å gjøre denne øvelsen til din daglige rutine om det høres interessant ut.

Selve øvelsen begynner på 7:35 minutter.HVORFOR:
Hvordan din tilstand er / hvordan du føler deg har mye å si på hvordan helsen din er. Bare tenk på hvordan stress påvirker kroppen din. Med denne øvelsen trener du deg til å skape en positiv tilstand i kroppen. Jeg trekker på smilebåndet hver gang jeg gjør denne øvelsen.

HVORDAN:
For best resultat bruk den hver morgen og kveld i minst 21 dager. Grunnen til dette er fordi man på morgen og kveld har hjernen i en tilstand (lavere hjernebølger) som gjør at en bedre er i stand til å ta endringen inn i underbevistheten.

Jeg har sett stor nytte av å gjøre denne en del av min daglige rutine da det har blitt enklere og gjøre denne øvelsen med tiden. Hjernen vil gjerne drifte avgårde til noe annet, men over tid har jeg blitt flinkere til å være fokusert gjennomhele øvelsen - og det har gjort øvelsen enda mer effektiv.


0 Comments