Resting Home » Simple tips » Tony Robbins "Morning Priming"
 
Tony Robbins har ett rituale han gjør hver morgen hvor målet hans er å aktivere følelsene for resten av dagen. Øvelsen er på ca 9-10 minutter og deles opp i 3 økter:

1) De første 3 minuttene: Føle takknemmelighet for tre ting. Han sørger for at en av dem er en veldig enkel ting, som f.eks vinden i ansikten, været etc. Det som er viktig her er at han ikke bare tenker på det, men han knytter følelse til det. Han føler takknemmeligheten. Den positive effekten av å være takknemmelig er at man kan ikke føle sinne, stress eller andre negative følelser samtidig. Når du er takknemmelig har du ingen frykt. 

2) De neste 3 minuttene: En total fokus på nuet. Han føler på den indre tilstedeværelsen og hvordan den healer alt i kroppen hans, i sinnet, følelsene, forhold, økonomi. Ser for seg hvordan alt som trenger å bli løst blir løst. Han føler hvordan tilstanden nå styrker hans takknemmelighet, tro og lidenskap. 

3) De siste 3 minuttene: Fokus på tre ting han skal få utrettet. Han ser for seg det som at det allerede er gjort, hvordan det føles etc. 

Til slutt har han et godt poeng: "And, as I´ve always said, there´s no excuse not to do 10 minutes. If you don´t have 10 minutes, you don´t have a life."

Her er en guidet versjon med Tony Robbins (på engelsk):
https://soundcloud.com/diasensa/tony-robbins-priming-exercise

0 Comments | Peter Larsen and 1 other like this.