Exercises Home » Utholdenhet » Ben Greenfield - 3 enkle tips til vekttap (Strike, Stroll, Shiver)
 
 
HVA
I over 20 år har biohacker og high-performance coach Ben Greenfield brukt denne enkle, men likevel elegante vekttap teknikken Den er brukt på han selv og hans kunder, og hjulpet med alt fra eliminering av overvekt til å gjøre personer klare til konkurranse. Han kaller den Strike, Stroll, Shiver. 

HVORFOR 
En enkel og effektiv måte å kvitte seg med overflødig kilo. 

HVORDAN

Trinn 1: Strike

Dette første trinnet er valgfritt, men det vil gi deg en ekstra fettforbrenningsbonus før du begir deg ut på trinn 2 -"Stroll"

Ta en kopp kaffe eller grønn te for å hjelpe deg med å mobilisere fettsyrer og øke forbrenningen din litt. Det må være vanlig svart kaffe eller te - ikke sukker, ingen krem, ingen MCT-olje, ingen smør.

Du kan legge til et par kapsler av en blodsukkerstabilisator som berberin eller bitter melonekstrakt. Dette for å forbedre fettforbrenningen enda mer. Bare husk: ingen kalorier.

Trinn 2: Stroll

Så snart du våkner, gjør du en lett aerob økt på ti til førti minutter - de fleste vil nok her foretrekke en gå tur. Gjør dette mens du fortsatt er i en fastetilstand. Dette gjør at kroppen din kan bruke sitt eget fett som drivstoff. (Å ta kaffe eller te i trinn 1 vil ikke bryte fasten.)

Økten skal være uten stress og tempoet skal være slik at du skal kunne gjennomføre en samtale. Om du ønsker å trene mer senere på dagen så skal denne økten fortsatt tillate deg å utføre en hard treningsøkt senere på dagen, og det vil ikke gjøre at du vil sluke alt du kommer over til frokost når du er ferdig.

Trinn 3: Shiver

Fullfør "rusleturen" og bytt så til rett inn i en to til fem minutters kulde eksponering. Dette kan inkludere  av de inkludert en kald dusj, en dukkert i en kald elv eller innsjø eller et kaldt bad.

Om dette høres forferdelig ut så er kuldeeksponering noe som ubehagelig de første gangene man gjør det, men så blir det faktisk bedre. 
0 Comments